IzmirDiscussion
 |<1-10Gidilesi mekanlar

BlindSoulSep 11, 2007 3:03pm
Evet inanılmaz bir dönüşüm var. Yani Mavi Bar eskisi gibi değil Feyyaz ağbi bile yok.
Eskiden puntaya gider adam gibi canlı müzik dinlerdik.

...Evet kıbrıs şehitlerindeki Taşfırının Güzel Zeytinlisi ..:)

Bu arada bir de alsancakta Saint Joseph yanında ki fırın erimiş kaşar peynirli kumru yapıyor. Alsancak'ın Eskileri bilir..:)

EJAOct 4, 2007 3:33pm
biraz gurultuden,insanlardan uzak ama sehirdende cok uzaklasmadan bunu yasamak istiyosaniz,bir cay sefasiyla,denizi seyre dalip bir dem aski hatirlayip yad edeceginiz biyer ariyosaniz burasi orasidir.aslinda resmini cekmeyi cok isterdim ama teknik aksakliklar dielim:)yerimiz uckuyular feribot iskelesinin biraz ilerisinde.inciralti sahil yolu girisi de diyebiliriz.tahta bir kulubecik.sakatlar yararina isletilen biyer deniz kenarinda inanmazsiniz kumsali var buranin.gelip gecen vapurlari seyredebilceginiz gunduz baska gece baska guzellikteki biyer.hem bir kafa dinleyeyim hemde uc bes benimde katkim olsun bir kaldirim tasini da ben kirayim gecisler kolay olsun diyosaniz ugrayin.arabasi olmayanlar icin soluyorum 486 son durak:)

asliesasiOct 18, 2007 11:15am
yaaa erimis kasarli kumru demeee banaaaaaaa smart cookie:P

su mavi bar in durumuna kendi mekanimmis gibi uzuluyorum cok fena bisiy...sanki biri anilarimi silmis calmis gibi...

bide kibris sehitlerinin basinda kebepcilar sokaginin basinda bir soguscu vardir...ona da gitmek lazim bak aklima geldi simdi;)

SerkhanNov 2, 2007 5:03pm
aha o engelliler lokalinde ne dergi toplantılarımız olmuştur, vay be bileni varmış başka başka da:)

söylemeyin, bilmesin kimse:)

|<1-10Gidilesi mekanlar

You need to Sign-up for StumbleUpon to post to this forum