| EJA | Dec 9, 2006 11:18am | | aslina bakarsaniz cokta secenek yok nedendir bilmiyorum bi mekan iki yildan fazla is yapamaz oldu velox favorim ziyaret edin ve eglenniinn:)) |
|
|

| asliesasi | Jun 15, 2007 11:38pm | | eskiden oyle degildi yaa...punta guzel mekandi iyi gruplar gelirdi...insanlar baskaydi...kibris sehitlerinde hep gidilecek bi yer bulunurdu...ama su bir gercek izmir kucuk yer...istekler devamli degisiyor insanlar degisiyor zira eh mekanlarin yasamamasi normal sanki??? |
|
|
 Sponsor | anonymice | Jun 16, 2007 10:18am | | alsncakta stafilina...hos yer.ucuzda |
|
|

| asliesasi | Jun 16, 2007 6:34pm | | ben cok uzak kalmis vaziyetteyim...ama gelmeden evvel degisim baslamisti hatirliyorum...sanirim belli periodlar var ole...biraraya geliniyo bi donem mic mica yasaniyo yenilen icilen ayrilmiyo mekanlar guzellesiyo kadehler daha bi tatli geliyo ne biliyim booole herseyin doruk noktaya ciktigi zamanlar oluyo..sonra bir kirilma noktasi ve degisim basliyo...siz yazadurun yeni mekanlari geri donunce geziniriz artikkk:) |
|
|

| iremisi | Jul 2, 2007 3:40pm | | atelier michelle |
|
|

| EJA | Jul 7, 2007 6:52am | | "melahat"ozdere tarafinda doganin icinde bi yer karsilascaniz manzara karsisinda eminim diliniz tutulcak.dagin etegine kurulan bu mekan denize sifir denizin ustune de bir platform yerlestirerek masalar konulmus.girisi ormanlik bir alandan patika yol ile yolunuz duserse ugrayin mutlaka. |
|
|

| asliesasi | Jul 7, 2007 6:55am | | supermish...ne guseel..ben bi kere gitmistim ozdere ye kendiside shirin bi yerdi... |
|
|

| redinblack | Sep 1, 2007 1:51pm | | kıbrıs şehitlerinin en güzel yeri iletişimin karşısındaki ufak çay evi :)) |
|
|

| asliesasi | Sep 4, 2007 4:02am | aaa evet hala duruyor olmasi ne kadar guzel...
orda bide pastane vardi firin kilikli...cok guzel acmasi olurdu... |
|
|

| Serkhan | Sep 4, 2007 5:07pm | | Pasaport. Nargile, çay, acıkınca boyoz, yine çay, güzelim Karşıyaka manzarası, mendilci çocuklar, gül satan kadınlar, kemancılar, bir çay daha... |
|
|
|